برداشت زعفران

چگونگی برداشت زعفران برای برداشت زعفران به ۱۵ تا ۲۵ روز زمان احتیاج دارید. محصول زراعی زمین شما در سال اول بسیار کم است و تنها به غده های درشت با ذخیره غذای کافی محدود می شود. در میانه آبان گل های بنفش زعفران در مزارع خود نمایی می کنند. با رویت گل های بنفش، […]

کاشت زعفران

شرایط زمین کاشت زعفران در زمین های آفتاب گیر و بدون درخت که در معرض باد سرد نباشد، تابستان ها دمای بالا و زمستان ها دارای هوای ملایم باشد،  توصیه میشود؛ حداکثر دمای مناسب برای این گیاه ۳۵ تا ۴۰ درجه سانتی گراد است و در ارتفاع بین ۱۳۰۰ تا ۲۳۰۰ متر از سطح دریا […]

چای ممتاز

چای ممتاز بهاره

چای ممتاز بهاره چه نوع چایی است؟ چای ممتاز از نمونه های ارزشمند تولید شده در کشور ما است که به نوبه خود بالاترین حجم تقاضای خرید را در طول سال به خود متعلق نموده است. این چای در رایحه و رنگ بی نظیر بوده و طعم دلنشینش همواره توسط سلایق مختلفی مورد تایید قرار […]

زیره سبز

زیره سبز

نگاه کلی بر گیاه زیره زیره سبز شبیه بوته هویج است. برگ‌هایش ۲۰ الی ۳۰ سانتی‌متر و ارتفاع گیاه حدود ۵۰ سانتی‌متر است. میوه آن (که به اشتباه دانه گفته می‌شود) به اندازه دو میلی‌متر و هلالی شکل و دارای ۵ خط برجسته‌ است. رنگ میوه بر حسب واریته‌های مختلف گیاه ممکن است زرد تیره […]

برنج طارم دم سیاه

برنج فجر نوک سوزنی

 برنج طارم برنج طارم  محبوب ترین برنج ایرانی : برنج دم سیاه از برنج های محبوب ایرانیان است که ارزش خاصی بین ایرانیان دارد. برنج دم سیاه از زیر مجموعه ی برنج صدری است. برنج طارم دم سیاه نام دیگر برنج دم سیاه است. کشت برنج دم سیاه سختی زیادی دارد. همچنین این نوع برنج […]

برنج فجرنوک سوزنی ایرانی

برنج فجر نوک سوزنی

برنج فجر چیست؟ برنج فجرنو ک سوزنی برنجی است که توسط محققان حوزه برنج با ایجاد تغییرات ژنتیکی بر روی برنج های با کیفیت جهت بهره برداری بیشتر کشاورزان تولید شده است. این برنج در دسته برنج های پرمحصول قرار دارد و از طبع سرد برخوردار است برنج فجر پرفروش ترین برنج در بین برنج […]

پسته ایرانی و معرفی ارقام مختلف آن

پسته ایرانی

انواع پسته در ایران درخت پسته نر و ماده دارد و برای آنکه به بار بنشیند باید بین هر ۱۲ تا ۱۵ درخت ماده یک درخت نر وجود داشته باشد. در ایران حدود ۶۰ تا ۷۰ نوع پسته ماده وجود دارد. طبقه‌بندی‌های مختلفی از انواع پسته‌های موجود در ایران، از شکل ظاهری آن گرفته تا […]

ادویه جات مختلف در آشپزخانه

ادویه جات

ادویه جات ضروری در منزل ادویه جات ضروری در خانه بنا بر سلیقه هر کس متفاوت است. اما اگر می خواهید از تمام ادویه جات ضروری در خانه اطلاع داشته باشید باید لیست کاملی از آن ها در اختیار داشته باشید تا بدانید کدام ادویه را می پسندید. در ادامه با لیست کامل ادویه جات لازم […]

ریشه زعفران

ریشه زعفران

ریشه زعفران اینجا میتونید با خواص دارویی ریشه آشنا شوید و بدونید  چه خاصیتی دارد و کاربردش چیه، سفیدی زعفران در واقع قسمت انتهایی کلاله زعفران است که با این نام خوانده می شود،در خراسان به اسم سفیدی زعفران شناخته می شود.و عوام با اسم ریشه از آن نام میبرند. ریشه زعفران چیست گل زعفران دارای شش […]

صادرات زعفران

صادرات زعفران

موانع صادرات زعفران چه هستند؟ صادرات زعفران همواره با چالش‌هایی روبرو است و صادرات زعفران هم از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه مقاله به برخی از موانع صادرات زعفران اشاره می‌کنیم: ضعف بسته بندی زعفران      ایران در بسته بندی زعفران ضعیف عمل کرده است. در ایران توجهی به سلیقه مصرف کننده در بسته بندی […]