برنج طارم
برنج طارم محبوب ترین برنج ایرانی : برنج دم سیاه از برنج های محبوب ایرانیان است که ارزش خاصی بین ایرانیان دارد. برنج دم سیاه از زیر مجموعه ی برنج صدری است. برنج طارم دم سیاه نام دیگر برنج دم سیاه است. کشت برنج دم سیاه سختی زیادی دارد. همچنین این نوع برنج کم بازده است. در نتیجه کشاورزان و شالیکاران تمایلی به کشت آن در زمینه کشاورزی خود را ندارند. برنج دم سیاه از لحاظ کیفیت، عطر و طعم در رقابت با برنج های هاشمی و علی کاظمی است.
درباره برنج طارم دم سیاه همین را بدانید که برنج دم سیاه چربی دارد و علاوه بر عطر و طعمی که برای تشخیص برنج دم سیاه اصل از تقلبی می توانید استفاده کنید، چرب بودن دانه های برنج ثابت شده است. قیمت برنج دم سیاه هم به علت کشت پایین و کیفیت عالی آن، بالاتر از سایر برنج هاست.
طرز پخت برنج دم سیاه کمی متفاوت است اما با دانستن تنها راز پخت برنج دم سیاه ، که اضافه کردن مقدار آب بیشتری است، می توانید برنجی پرحجم و یک دست داشته باشید.
درباره برنج طارم دم سیاه بیشتر بدانید؟
برنج طارم دم سیاه چیست؟ برنج طارم دم سیاه از معروف ترین و پرطرفدار ترین برنج های ایرانی است. عطر و طعم بی نظیر برنج طارم دم سیاه علت محبوبیت آن میان ایرانیان است. برنج طارم دم سیاه از مرغوب ترین برنج های استان گیلان است و بیشتر در شهر رشت و روستاهای اطراف آن کشت می شود.
رنگ برنج طارم دم سیاه، سفید متمایل به کرمی است و طول دانه آن بین ۷ تا۸ میلی متر است. رنگ شلتوک این برنج، باعث نام گذاری آن به برنج دم سیاه است. شکل ظاهری برنج طارم دم سیاه همانطور که از اسمش پیداست در انتهای آن سیاه است. به دلیل شکل ظاهری، این برنج با برنج هاشمی اشتباه گرفته می شود. اما باید بدانید که عطر آن کمتر از عطر برنج هاشمی است.
برنج طارم دم سیاه کم محصول است و به علت بهره وری پایینی که دارد، قیمت بالاتری دارد. برای پخت برنج دم سیاه، حواستان باشد که برنج را در ظرف بزرگتری بخیسانید، زیرا این برنج برای ری کردن به آب بیشتری احتیاج دارد.
راز تشخیص برنج دم سیاه اصل از تقلبی
اگر می خواهید از روی برنج خام به اصل بودن برنج دم سیاه پی ببرید، باید مقداری از آن را کف دست خود قرار دهید و با دو دست برنج را بفشارید. خواهید دید که کمی چربی از برنج به دست تان تراوش کرده است. علت این امر این است که برنج دم سیاه کمی چرب است.
چرب بودن برنج دم سیاه باعث پخت عالی و قد کشی فوق العاده آن شده است. از برنج های دم سیاه برخلاف برخی از برنج های دیگر، تا چند بار می شود گرم کرد و استفاده کرد و اصلا سفت نمی شود.
در پخت برنج هم یادتان باشد که رنگ برنج دم سیاه اصلی سفید مایل به کرمی است. طول دانه برنج دم سیاه تقریبا ۷/۵ میلی متر است. بعد پخت برنج طول هر یک دانه به حدود ۱۲ میلی متر می رسد. در کل برنج دم سیاه، قد می کشد و ظاهر خوبی دارد.حتی در هنگام پخت برنج طارم دم سیاه متوجه خواهید شد که عطر ان در کل آشپزخانه پخش می شود.
یک راه ساده دیگر برای تشخیص برنج دم سیاه اصل از تقلبی، انتقال بازدم به مقداری برنج است، سپس متوجه عطر برنج خواهید شد.
برای خرید برنج طارم دم سیاه ، حواستان باشد که برنج کهنه باشد، زیرا برنج تازه هنگام پخت کیفیت خود را از دست می دهد.
قیمت برنج طارم دم سیاه چقدر است؟
قیمت برنج دم سیاه به علت سطح زیر کشت پایین، کم محصول بودن و به صرفه نبودن برای کشاورزان از قیمت بالایی برخوردار است. شالیکاران به علت پر بار نبودن برنج دم سیاه تمایلی به کشت ان ندارند، از این رو این برنج کمیاب است.
برنج دم سیاه به علت عطر و طعم خوبی که دارد، کیفیت بالاتری از برنج های شیرودی دارد و تا حدودی به کیفیت برنج دم سیاه فریدونکنار شبیه است. برنج دم سیاه بعد از پخت سفت نمی شود و می توان چند بار آن را گرم کرد. برنج دم سیاه بعد پخت، قد کشیده و حجیم می شود، بنابراین برای مراسمات و مهمانی ها مناسب است.
برنج دم سیاه بهتر است یا هاشمی ؟
به تفاوت های برنج دم سیاه و هاشمی که در بالا بررسی کردیم نگاهی بیاندازید. برای خرید برنج، باید مشخص کنید که اولویت شما چیست؟ عطر و بوی برنج، حجم برنج، سالم بودن برنج، شهر محل کشت( استان یا شهرستان خاصی مدنظرتان است؟) و یا قدکشی برنج؟ کدام برای شما اهمیت بیشتری دارد؟ اگر عطر و بو فاکتور مهم تری برای شماست؛ برنج هاشمی گزینه مناسب است اما اگر قد برنج بعد از پخت اهمیت بیشتری دارد؛ برنج دم سیاه بخرید. بنابراین در صورت مشخص شدن معیار خود می توانید در مورد بهتر بودن برنج طارم دم سیاه یا برنج هاشمی اظهار نظر کنید.
همچنین برای خرید اینترنتی برنج طارم دم سیاه اعلا میتونین از طریق این لینک اقدام کنین