باقالی سبز و خواص آن

ارزش غذایی و خواص باقالی باقالی یا باقلا دارای ارزش غذایی بسیار بالا در سفره غذایی ایرانیان است. این گیاه با دارا بودن ویتامین‌های مختلف و مواد مغذی در تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن مؤثر است. پروتئین که از مهمترین مواد برای بدن انسان است، در دانه‌های آن بسیار موجود است. این دانه‌ها دارای […]

سنجد

سنجد

خواص شگفت انگیز سنجد برای سلامتی و پوست و مو سنجـد که به عنوان زیتون روسی هم شناخته می شود، میوه ای کوچک به رنگ قرمز مایل به قهوه ای از سرده ی سنجد هاست و به عنوان یکی از اجزای اصلی سفره ی هفت سین در عید نوروز ایرانی ها استفاده می شود. سنجد فواید […]

زنجبیل

خواص و مضرات زنجبیل برای سلامتی زنجبیل برای کاهش حالت نفخ اگر همیشه نفخ می‌کنید توصیه می‌کنیم به چای خود کمی زنجبیل اضافه کنید و یا اینکه یک تکه‌ کوچک زنجبیل تازه و پوست‌کنده بجوید. شما همچنین می‌توانید برای جلوگیری از نفخ حاصل از خوردن حبوبات یک تا دو ورقه‌ی نازک زنجبیل تازه را به […]

دارچین

۱۱ خاصیت شگفت انگیز دارچین برای سلامتی بدن دارچین یکی از ادویه های محبوب در جهان است و به دلیل طعم دلپذیر و بوی گرمی که دارد قرن هاست در پخت و پز استفاده می شود. این ادویه از پوست داخلی یک درخت کوچک همیشه سبز تهیه می شود. پوست این درخت را کنده و سپس […]

برداشت زعفران

چگونگی برداشت زعفران برای برداشت زعفران به ۱۵ تا ۲۵ روز زمان احتیاج دارید. محصول زراعی زمین شما در سال اول بسیار کم است و تنها به غده های درشت با ذخیره غذای کافی محدود می شود. در میانه آبان گل های بنفش زعفران در مزارع خود نمایی می کنند. با رویت گل های بنفش، […]

کاشت زعفران

شرایط زمین کاشت زعفران در زمین های آفتاب گیر و بدون درخت که در معرض باد سرد نباشد، تابستان ها دمای بالا و زمستان ها دارای هوای ملایم باشد،  توصیه میشود؛ حداکثر دمای مناسب برای این گیاه ۳۵ تا ۴۰ درجه سانتی گراد است و در ارتفاع بین ۱۳۰۰ تا ۲۳۰۰ متر از سطح دریا […]

چای ممتاز

چای ممتاز بهاره

چای ممتاز بهاره چه نوع چایی است؟ چای ممتاز از نمونه های ارزشمند تولید شده در کشور ما است که به نوبه خود بالاترین حجم تقاضای خرید را در طول سال به خود متعلق نموده است. این چای در رایحه و رنگ بی نظیر بوده و طعم دلنشینش همواره توسط سلایق مختلفی مورد تایید قرار […]

زیره سبز

زیره سبز

نگاه کلی بر گیاه زیره زیره سبز شبیه بوته هویج است. برگ‌هایش ۲۰ الی ۳۰ سانتی‌متر و ارتفاع گیاه حدود ۵۰ سانتی‌متر است. میوه آن (که به اشتباه دانه گفته می‌شود) به اندازه دو میلی‌متر و هلالی شکل و دارای ۵ خط برجسته‌ است. رنگ میوه بر حسب واریته‌های مختلف گیاه ممکن است زرد تیره […]

برنج طارم دم سیاه

برنج فجر نوک سوزنی

 برنج طارم برنج طارم  محبوب ترین برنج ایرانی : برنج دم سیاه از برنج های محبوب ایرانیان است که ارزش خاصی بین ایرانیان دارد. برنج دم سیاه از زیر مجموعه ی برنج صدری است. برنج طارم دم سیاه نام دیگر برنج دم سیاه است. کشت برنج دم سیاه سختی زیادی دارد. همچنین این نوع برنج […]

برنج فجرنوک سوزنی ایرانی

برنج فجر نوک سوزنی

برنج فجر چیست؟ برنج فجرنو ک سوزنی برنجی است که توسط محققان حوزه برنج با ایجاد تغییرات ژنتیکی بر روی برنج های با کیفیت جهت بهره برداری بیشتر کشاورزان تولید شده است. این برنج در دسته برنج های پرمحصول قرار دارد و از طبع سرد برخوردار است برنج فجر پرفروش ترین برنج در بین برنج […]