زرشک پفکی و دانه اناری چه فرقی دارند؟
زرشک پفکی و دانه اناری، ارتباطی با نوع کشت گیاه زرشک ندارد؛ بلکه مربوط به نحوه خشک کردن دانههای زرشک است. بطور عمده، دو راه برای خشک کردن زرشک وجود دارد.
تا به حال با اسامی مختلف زرشک در بازار روبرو شدهاید؟ دقیقا تفاوت این دو نوع زرشک چیست؟
در روش نخست که سادهتر هم هست، دانههای زرشک بعد از برداشت، به همراه شاخه (و گاهی بدون آن) در سطحی صاف مقابل آفتاب قرار داده میشود تا با کاهش رطوبت، اصطلاحا خشک شود. زرشک دانهاناری خوب است یا نه؟در مقایسه با زرشک پفکی زرشک دانه اناری رنگ ضعیفتر و کیفیت پایینتری دارد. اما بدلیل قیمت پایین تر، طرفداران زیادی در کشور دارد.
بهترین نوع زرشک و تشخیص آن :
تولید زرشک در ایران بیش از هرجای دیگری در دنیاست. استان خراسان جنوبی، سهم بزرگی از تولید زرشک ایران را دارد. اما چرا نقش زرشک در فرهنگ غذایی ایرانیان بالاست؟ زیرا علاوه بر طعم ترش و کمنظیر زرشک، خواص این گیاه نیز همواره زبانزد بوده است. اما زرشک، انواع مختلفی دارد که می توان به زرشک پفکی و زرشک دانه اناری نام برد . برای شناخت و خرید بهترین نوع زرشک، همراه ما باشید.
زرشک پفکی چیست؟
روشی متفاوتتر برای خشک شدن دارد. برای خشک کردن در این روش، شاخهها یا خوشههای زرشک در اتاقهایی بزرگ، همانند انگور آویزان میشوند. سپس در دمایی خنک، نزدیک به دمای محیط به تدریج خشک میشوند. در این روش، زرشک درمقابل نور آفتاب قرار ندارد و زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارد.
غالبا نوع پفکی ، ۲ تا ۴ ماه دیرتر از زرشک دانهاناری به بازار وارد میشود. به دلیل طولانی بودن پروسه خشک کردن و کیفیت کاملا بالاتر، این نوع زرشک نسبتا قیمت بالاتری هم دارد.
همچنین برای خرید اینترنتی زرشک اعلا میتونین از طریق این لینک اقدام کنین